Osnovne informacije o nama

kamion_dizalica_stemiŠlep služba “STEMI” osnovana je davne 1973. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi šlepanjem putničkih vozila, kamiona, autobusa kao i prevozom teških mašina i unošenje istih u hale. Poslednjih dvadeset godina specijalizovali smo se za šlepanja teretnih vozila koja obavljamo specijalizovanom i modernom opremom.

Za sve ove godine vozni park se uvećavao i modernizovao tako da danas šlep služba “STEMI “ raspolaže sa sedam kamiona – šlep službi od kojih su četri specijalizovana za izvlačenje i šlepanje teretnih vozila i autobusa.

Od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata za sve ove godine posebno smo ponosni na partnerstvo sa AMSS čiji smo partneri već dugi niz godina, kao i sa inostranim klubovima kao sto su : ADAC, QMTC, ANWB, TCS...

Sarađujemo i sa brojnim osiguravajućim kućama kao sto su Winterthur, Mondial Assistance, Europe Assistance,
TBS TEAM 24, Asssistance Coris...

Šlep služba “STEMI“ uspešno posluje i sa predstavništvima Mercedes Benz-a, Scanie, Man-a, Volvo-a i njihovim
radionicama u Srbiji.

Naše dugogodišnje iskustvo, reputacija, mobilnost 365 dana u godini 24 časa dnevno, kao i naš stručni tim su naša preporuka da smo pouzdan partner u svakoj situaciji.

Slike sa terena

Galerija sa slikama

Istorijat

Šlep služba “STEMi” osnovana je davne 1973. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi šlepanjem putničkih vozila, kamiona, autobusa kao i prevozom teških mašina. Poslednjih dvadeset godina specijalizovali smo se za šlepanja teretnih vozila koja obavljamo specijalizovanom i modernom opremom.

Kontakt formular

Kontaktirajte nas

  Šlep služba Stemi
  Naselje Lipar 21
  35000 Jagodina, Serbia
  Telefon: +381 (63) 600 200
  Mobilni: +381 (69) 63 63 63
  Faks: +381 (35) 88 35 328
  E-mail: info@stemi.rs
  Web: www.stemi.rs
  Preuzmite: PIB | PDV | APR